Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Paragon C 462 wordt toch niet gesloopt

DEN HELDER [update]

Ruim tweeënhalf jaar torende het zelfheffende booreiland Paragon C 462 met haar drie 100 meter lange poten boven Den Helder uit, maar vorige maand is ze verhaald naar de Tweede Maasvlakte in Rotterdam. Van een eerder gemelde sloop is echter geen sprake meer.

1 / 1
Paragon C 462 wordt gesloopt

Paragon C 462 wordt gesloopt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook