Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Topsidemodules van Zuid-Korea naar Noorwegen

PAPENDRECHT

Opnieuw heeft Boskalis-dochter Dockwise een megagrote transportoperatie met succes afgerond. Deze keer met het zwaartransportvaartuig Black Marlin, dat twee torenhoge en loodzware topsidemodules voor het Martin Linge platform via Kaap de Goede Hoop van Zuid-Korea naar Noorwegen heeft vervoerd.

1 / 1
Topsidemodules van Zuid-Korea naar Noorwegen

Topsidemodules van Zuid-Korea naar Noorwegen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook