Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Topsidemodules van Zuid-Korea naar Noorwegen

PAPENDRECHT

Opnieuw heeft Boskalis-dochter Dockwise een megagrote transportoperatie met succes afgerond. Deze keer met het zwaartransportvaartuig Black Marlin, dat twee torenhoge en loodzware topsidemodules voor het Martin Linge platform via Kaap de Goede Hoop van Zuid-Korea naar Noorwegen heeft vervoerd.

1 / 1
Topsidemodules van Zuid-Korea naar Noorwegen

Topsidemodules van Zuid-Korea naar Noorwegen

De beide modules zijn bestemd voor het geïntegreerde putten-, productie- en accommodatieplatform dat op 180 kilometer ten westen van Bergen in het Martin Linge olieveld in het Noorse deel van de Noordzee wordt geïnstalleerd. Total gaf destijds de Zuid-Koreaanse Samsung werf opdracht deze zogeheten utilitymodule en procesmodule te bouwen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook