Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe windcontracten voor Acta Marine

DEN HELDER

Opnieuw is Acta Marine uit Den Helder erin geslaagd een contract te sluiten voor haar vlaggenschip Acta Orion. Deze keer gaat het Walk-to-Work (W2W) vaartuig voor DEME-dochter Tideway diensten verlenen bij de aanleg van het Merkur windpark in het Duitse deel van de Noordzee. Daarnaast gaat de gloednieuwe Acta Auriga voor Ocean Breeze Energy aan de slag in het Duitse Bard Offshore 1 Wind Park.

1 / 1
Nieuwe windcontracten voor Acta Marine

Nieuwe windcontracten voor Acta Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook