Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis weer in zwarte cijfers

PAPENDRECHT

Na een verliesgevend jaar 2016, waarin door Boskalis de tering naar de nering moest zetten, wist het concern in 2017 van dit laatste de vruchten te plukken. In dat jaar werd bij een omzet van 2,34 miljard euro een nettowinst van 150 miljoen euro gehaald. En dat terwijl in 2016, onder meer door afschrijvingen op de waarde van de vloot, nog een nettoverlies van 564 miljoen euro werd geleden.

1 / 1
Boskalis weer in zwarte cijfers

Boskalis weer in zwarte cijfers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook