Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Doek valt voor Neddrill-schepen

DEN HELDER

Opnieuw verdwijnen er bekende vaartuigen uit de Nederlandse offshore-geschiedenis van het toneel. Deze keer gaat het om de boorschepen Neddrill 1 en Neddrill 2, beide voormalige vlaggenschepen van de ooit in Rotterdam gevestigde boormaatschappij Neddrill, een volle dochter van het Nedlloyd-concern.

1 / 1
Doek valt voor Neddrill-schepen

Doek valt voor Neddrill-schepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook