Aangevaren platform Halfweg Q1 op instorten

Het op 31 december aangevaren Halfweg Q1 platform staat op instorten. Met onderwatercamera’s is zware pootschade vastgesteld aan het satellietplatform dat in het Q1-blok op 16 mijl ten zuidwesten van Den Helder in zee staat.

Halfweg Q1 op instorten

Met het met onderwaterrobots uitgeruste duikondersteuningsvaartuig VOS Sugar van Vroon Offshore Services is een uitvoerige inspectie uitgevoerd aan het onbemande platform, waarmee jarenlang gas uit het Halfweg-veld is geproduceerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aangevaren platform Halfweg Q1 op instorten | Schuttevaer.nl

Aangevaren platform Halfweg Q1 op instorten

Het op 31 december aangevaren Halfweg Q1 platform staat op instorten. Met onderwatercamera’s is zware pootschade vastgesteld aan het satellietplatform dat in het Q1-blok op 16 mijl ten zuidwesten van Den Helder in zee staat.

Halfweg Q1 op instorten

Met het met onderwaterrobots uitgeruste duikondersteuningsvaartuig VOS Sugar van Vroon Offshore Services is een uitvoerige inspectie uitgevoerd aan het onbemande platform, waarmee jarenlang gas uit het Halfweg-veld is geproduceerd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer