Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Rotterdam stapt in energie-eiland op Noordzee

ROTTERDAM

Het North Sea Wind Power Hub-consortium, dat tot nu toe bestond uit TenneT TSO (Nederland en Duitsland), Energinet (Denemarken) en Gasunie, krijgt Havenbedrijf Rotterdam als vijfde partner De recente ervaring van het Havenbedrijf met het creëren van land op zee is een belangrijke aanwinst voor het consortium.

1 / 2
Haven Rotterdam stapt in energie-eiland op Noordzee

Haven Rotterdam stapt in energie-eiland op Noordzee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook