Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Massale sloop bevoorraders nodig voor marktherstel

DEN HELDER

Voor een gezonde marktsituatie in de sector van bevoorradingsvaartuigen (platform supply vessels – psv) en ankerbehandelaars (anchor-handling tug supply vessels – ahts) moeten er circa 1000 worden gesloopt. En zelfs dan duurt het zeker nog tot na 2020 voordat de markt volledig zal zijn hersteld. Dat meldt het onderzoeksbureau IHS Markit in het rapport ‘When will the AHTS and PSV market recover?’.

1 / 1
Massale sloop bevoorraders nodig voor marktherstel

Massale sloop bevoorraders nodig voor marktherstel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook