Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Weer Bluewater-FPSO zonder werk

HOOFDDORP

Oliemaatschappij Nexen Petroleum stopt met de olieproductie uit de Britse velden Ettrick en Blackbird. Hiermee komt er opnieuw een grote FPSO van Bluewater Energy Systems in Hoofddorp zonder werk te zitten. Nu treft het de Aoka Mizu, die sinds augustus 2009 voor Nexen actief is geweest.

1 / 1
Weer Bluewater-FPSO zonder werk

Weer Bluewater-FPSO zonder werk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook