Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Booreiland strandt op eiland voor Schotse westkust

CARLOWAY

Het halfafzinkbare booreiland Transocean Winner is in een zware storm verdaagd op de Schotse kust bij het eiland Lewis. Dit gebeurde na het breken van de sleeptros met de Nederlandse zeesleepboot ALP Forward van ALP Maritime Services uit Rotterdam.

1 / 1
Booreiland strandt op eiland voor Schotse westkust

Booreiland strandt op eiland voor Schotse westkust

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook