Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sapura-project loopt ten einde

ROTTERDAM

Met de aanstaande oplevering van de pijpenlegger Sapura Rubi komt een einde aan de allergrootste scheepsnieuwbouworder die Royal IHC ooit voor de olie- en gassector offshore heeft uitgevoerd. Het betrof een order voor het ontwerp en de bouw van vijf monohull pijpenlegvaartuigen.

1 / 1
Sapura-project loopt ten einde

Sapura-project loopt ten einde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook