Seismic Viking II wordt hotelschip

De vloot accommodatievaartuigen van C-bed Floating Hotels wordt met een vierde schip uitgebreid. Het gaat om de seismic Viking II die na ombouw offshore huisvesting gaat bieden aan maximaal 125 personen. Haar nieuwe naam wordt Wind Innovation.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Seismic Viking II wordt hotelschip | Schuttevaer.nl

Seismic Viking II wordt hotelschip

De vloot accommodatievaartuigen van C-bed Floating Hotels wordt met een vierde schip uitgebreid. Het gaat om de seismic Viking II die na ombouw offshore huisvesting gaat bieden aan maximaal 125 personen. Haar nieuwe naam wordt Wind Innovation.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer