Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Offshore Energy 2011 ‘groot succes’

AMSTERDAM

Navingo BV, organisator van Offshore Energy 2011, kijkt dit jaar terug op ‘een zeer geslaagde editie van Offshore Energy’ in de Amsterdam RAI. De beursorganisator telde 5121 unieke bezoekers (ten opzichte van 4026 in 2010) met ruim 30 nationaliteiten vanuit alle delen van de wereld, zoals België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Italië, Verenigde Staten, China, Australë, Kazachstan, Nigeria, Venezuela, Verenigde Arabische Emiraten en Ghana hebben hun weg gevonden naar de business-to-business beurs die zich richt op de (inter-) nationale offshore olie-, gas- en windsector en aanverwante diensten en producten. 292 Bedrijven (vorig jaar 231) toonden hun producten en diensten tijdens de vakbeurs.

1 / 2
Offshore Energy beursvloer

Offshore Energy beursvloer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook