Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Orderstroom IHC zwelt weer aan

SLIEDRECHT

IHC Merwede heeft voor meer dan een half miljard euro aan opdrachten binnengehaald. Het betreft zowel baggerschepen als offshorematerieel: drie sleephopperzuigers, één zelfvarende snijkopzuiger en vier grotere IHC Beaver snijkopzuigers. Verder gaat IHC Hydrohammer zes grotere Hydrohammers leveren, IHC Handling Systems meerdere Internal Lifting Tools en één external pile gripper tool, IHC Hytop meerdere hydraulische jacking systems en IHC Deep Sea Dredging & Mining een diepzee valpijp.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Cutterschipper

    DEME de grootste cutterzuiger?zal mij benieuwen wanneer Jan De Nul weer een grotere gaat bouwen.Belgie wordt waterbouwer nummer 1.Daar wordt nog geinvesteerd in mensen en personeel,in tegenstelling tot de Nederlandse waterbouwers.Daar willen ze allleen maar Indiers en oekrainers.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook