Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Definitieve doorbraak Sevan FPSO’s

DEN HELDER

Nu ook voor de ontwikkeling van het eerste olieveld in de Barentszzee een cilindervormige FPSO van Sevan Marine zal worden gebruikt, lijkt de naam van dit type olieproductie-, op- en overslagplatform definitief gevestigd. Vooral omdat dit keer is gekozen voor een aanzienlijk grotere versie dan de drie die al eerder offshore Brazilië en op de Noordzee zijn ingezet.

1 / 5
Definitieve doorbraak Sevan FPSO's

Definitieve doorbraak Sevan FPSO's

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook