Definitieve doorbraak Sevan FPSO’s

Nu ook voor de ontwikkeling van het eerste olieveld in de Barentszzee een cilindervormige FPSO van Sevan Marine zal worden gebruikt, lijkt de naam van dit type olieproductie-, op- en overslagplatform definitief gevestigd. Vooral omdat dit keer is gekozen voor een aanzienlijk grotere versie dan de drie die al eerder offshore Brazilië en op de Noordzee zijn ingezet.

Definitieve doorbraak Sevan FPSO's

Door Paul Schaap
Opeens blijkt er van de kant van oliemaatschappijen veel belangstelling voor dit type FPSO te bestaan. Daarnaast gaat binnenkort ook een eerste, op dit concept gebaseerde boorunit offshore Brazilië aan de slag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Definitieve doorbraak Sevan FPSO’s | Schuttevaer.nl

Definitieve doorbraak Sevan FPSO’s

Nu ook voor de ontwikkeling van het eerste olieveld in de Barentszzee een cilindervormige FPSO van Sevan Marine zal worden gebruikt, lijkt de naam van dit type olieproductie-, op- en overslagplatform definitief gevestigd. Vooral omdat dit keer is gekozen voor een aanzienlijk grotere versie dan de drie die al eerder offshore Brazilië en op de Noordzee zijn ingezet.

Definitieve doorbraak Sevan FPSO's

Door Paul Schaap
Opeens blijkt er van de kant van oliemaatschappijen veel belangstelling voor dit type FPSO te bestaan. Daarnaast gaat binnenkort ook een eerste, op dit concept gebaseerde boorunit offshore Brazilië aan de slag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer