Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

[OPINIE] Niet zeuren, maar prikken en vergroenen

ROTTERDAM

Ik ben een rasoptimist. Eigenlijk zie ik normaal altijd overal kansen en de zon schijnen. Ik beschouw dat als een talent. Maar nu heb ik er wel een beetje moeite mee. Dit is niet normaal meer. Ik zie zoveel mensen om mij heen die covid helemaal zat zijn. Je zult maar een restaurant of eventbedrijf hebben. Dan lig je ‘s nachts echt wakker en kun je niet verder. Maar hebben we een keus?

1 / 1
Tot 2050 kan binnenvaart ook bij de meest extreme scenario’s haar klanten redelijk goed blijven bedienen.

Tot 2050 kan binnenvaart ook bij de meest extreme scenario’s haar klanten redelijk goed blijven bedienen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Seuter

  Her en der ben ik het met Noldes eens, en juist ook met de laatste zin: “De wereld is letterlijk van God los”. En dat is juist de reden van het virus, het is een oordeel van God over de wereld die van God los is.
  “Samen krijgen we corona onder controle”, dacht men. Ja samen, samen met God. Ofwel een terugkeer naar God, waardoor Hij mogelijk Zijn oordeel intrekt. En anders blijven er virussen/varianten of andere rampen komen.

 • daisy

  Wat kan er in de eerste twee alinea’s van een opinie waanzinnig veel onzin staan.

  Heeft de heer de Vries ook gekeken/onderzocht waarom er in Japan zogoed als geen Covid meer voorkomt???
  Dat komt omdat daar Ivermectine in de eerste lijn word ingezet. Iets waar ons narcistisch schoolmeestertje niets van wil horen.
  Ook in de Indiase deelstaat, ik dacht Uttar Pradesh, 200 miljoen inwoners, hebben ze Ivermectine ingezet, en Covid als sneeuw voor de zon verdwenen.

  Het is ronduit krankzinnig om voor een verkoudheids virus (voordat dat iedereen uit zijn stekker gaat, Gommers noemt het een verkoudheidsvirus) met een IFR van 0,15 %, het zelfde als de griep, heel de wereld te “vaccineren” met een EXPERIMENTEEL mNRA “vaccin”. Testen lopen nog tot uiterlijk november 2023.
  Daarom wil Van der Leijen de Neurenberg code afschaffen, dan mag big pharma weer ala Mengelen vrij experimenteren op de bevolking zonder uitdrukkelijke toestemming van de persoon in kwestie.
  Lange termijn gevolgen zijn onbekend, en de korte termijn gevolgen kunt u hier ff bekijken. Onderbouwd met de OFFICIELE cijfers van het EU lareb.
  https://cafeweltschmerz.nl/videos/erik-boomsma-hoe-kon-dit-gebeuren/

  Vervolgens is het Corona virus nog nooit aangetoond. Voor degene die dit kan ligt er ver over de twee miljoen euri beloning klaar. Niemand komt die claimen, wie kan mij dit uitleggen. Hoe simpel kan je als Koopmans, Gommers, Ab “wishky” Osterhaus twee miljoen verdienen?????
  Koopmans en Osterhaus zijn trouwens vee-artsen, en denken ook als vee-artsen, er is een “virus” in de stal (maatschappij), dus we gaan over tot ruimen.
  Nog gekker, er is nog NOOIT een “compleet” virus aangetoond. Ook voor het mazelen virus was /is al 11 jaar een beloning uitgeloofd, maar nooit geind.
  Er zijn 30.000 papers die debatteren hoe het mazelen virus er uit zou kunnen zien.
  Dan nog een pikant detail:
  HIV “virus” is gepatenteerd
  Ebola “virus” is gepatenteerd
  Sars “virus” is gepatenteerd
  Corona “virus” is gepatenteerd
  Zika “virus” is gepatenteerd
  Dit houd in dat ze allemaal door mensen zijn gemaakt. Iets natuurlijks mag en kan niet worden gepatenteerd.

  Er is ook nog NOOIT wetenschappelijk aangetoond dat er iets bestaat als “virale besmettingen”.

  Pasteur was fout en Bechamp had gelijk.

  Er is ook wel degelijk iets aan de hand met het “vaccin”. Alleen mag dat niet in de media komen. Vind iedereen het normaal dat er elke week zo’n beetje sporters omvallen? In de eerste 9 maanden van dit jaar meer dan 100 piloten dood zijn, normaal gemiddeld minder dan 5 per jaar, Kinderen hartfalen krijgen, miskramen in Canada met honderden procenten gestegen zijn, enorme toename van “eenzijdige ongevallen”. Ik kan geen dag meer door de Brabantse kanalen varen of ik zie 1 of meerdere ambulances rijden. Duizenden mensen met onverklaarbare klachten bij dokter/ziekenhuis. Niemand zegt te weten hoe het komt, alleen is het 100% zeker dat het niet van het “vaccin” komt. En ik ben de kerstman.
  Oversterfte staat nu op meer dan 1200 mensen PER WEEK. Viorig jaar zonder prik GEEN OVERSTERFTE.
  Als hier iemand over naar buiten treed volgt ontslag. Je kan nog beter een swastika op je voorhoofd tatoeeren ipv de veiligheid van het “vaccin” in twijfel trekken.

  Onze overheid heeft het al twee jaar over een “pandemie”, en wat staat er in het regeerakkoord? 45 miljard structureel bezuinigen op de zorg, wel miljoenen cq miljarden voor controle maatschappij en klimaat maffia praktijken.

  De rapporten van Pfizer waarop de FDA zijn tijdelijke goedkeuring gegeven heeft wilden men 55 jaar geheim houden. Een rechter heeft daar stokje voor gestoken, en de eerste rapporten zijn ronduit stuitend. In de eerste maand 1223 DODEN. Bij het mexicaanse griepvaccin werd bij 25 doden WERELDWIJD de zooi uit de handel genomen.

  Ik denk dat het wel duidelijk is dat die prik er bij mij niet inkomt, OVER MIJN LIJK!!!!! (letterlijk)

  Dan het klimaat gezeik, Wel erg opvallend/vreemd dat juist de twee stoffen die essentieel zijn voor de groei, Co2 en stikstof verbindingen (kunstmest) in de ban gedaan worden door de klimaat maffia.

  De wereld is letterlijk van God los.

  G.M. Noldes

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook