Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Pagaai uit Madagaskar

ROTTERDAM

‘Heeft u een momentje, meneer?’ De douanebeambte op Schiphol heeft er duidelijk zin in, na dat gedwongen thuiswerken in de coronaperiode. Aangezien ik een momentje heb, stap ik uit de rij en blijf verwachtingsvol staan.

1 / 1
Nu staat het kunstwerk thuis, samen met nog twee pagaaien uit Nigeria. Ook zonder keurmerk.

Nu staat het kunstwerk thuis, samen met nog twee pagaaien uit Nigeria. Ook zonder keurmerk.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook