Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Als het werkt: Schemering

ROTTERDAM

Elke dag is er twee keer schemering, bij zonsopgang en bij zonsondergang. Vaak zijn ze prachtig van kleur, meestal in gele of rode kleurschakeringen. Op basis van deze kleuren werd vroeger het weer voorspeld: ‘Avondrood, mooi weer aan boord, morgenrood, regen in de sloot.’ Onderzoekingen hebben uitgewezen, dat dit statistisch een beetje klopt, maar niet 100%.

1 / 1
Op het ruime sop zit er meestal ook veel water in de lucht dat voor spectaculaire kleurschakeringen aanleiding kan geven, meestal in diverse kleuren rood.

Op het ruime sop zit er meestal ook veel water in de lucht dat voor spectaculaire kleurschakeringen aanleiding kan geven, meestal in diverse kleuren rood.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook