Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Motorenspecial 2021: VIV gaat door binnen Bovag Energiesystemen

ROTTERDAM

De kogel is door de kerk. Op 9 maart hebben de leden van de VIV met overgrote meerderheid besloten de VIV aan het einde van het jaar op te heffen. Houdt de VIV daarmee op te bestaan en stoppen haar activiteiten? Nee! De activiteiten van de VIV worden voortgezet binnen de brancheorganisatie BOVAG in de nieuw op te richten afdeling Energiesystemen. Waarom neemt VIV deze moedige stap?

1 / 1
Michel Voorwinde: 'The King is dead. Long live the King!'

Michel Voorwinde: 'The King is dead. Long live the King!'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook