Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Europees Parlement wil zeevaart laten betalen voor CO2-uitstoot

BRUSSEL

Het Europees Parlement heeft een initiatiefrapport opgeteld om te komen tot emissieloze zeescheepvaart in Europa. Over 30 jaar mag de maritieme sector geen broeikasgassen meer uitstoten. Om dit proces te versnellen zouden rederijen vanaf volgend jaar moeten gaan betalen voor hun CO2-uitstoot. (Geen abonnee en u wilt dit artikel wel lezen? Klik dan hier.)

1 / 1
Zeescheepvaart moet gaan betalen voor hun broeikasgassen. (Foto ANP)

Zeescheepvaart moet gaan betalen voor hun broeikasgassen. (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook