Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Zeeuwse onderhoudsplanning piept en kraakt

ZWIJNDRECHT

Veel van de bruggen en sluizen in Zeeland zijn al aardig op leeftijd. Op de planning van Rijkswaterstaat staan grote renovatieprojecten voor zeven sluiscomplexen, vijf beweegbare bruggen en vijf vaste bruggen. Het is de grootste onderhoudsopgave ooit in onze regio.

1 / 1

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • miekekuipers

    Nederland laat zoveel geld liggen. Ik zou Rutte maar sommeren om gauw die grote pot geld in de eu voor steun aanvragen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook