Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Schepenhandel en nieuwbouw trekken aan

ROTTERDAM

De Griekse rederij Navios Maritime verkocht de Navios Serenity (34.700 dwt, 2011) aan een niet bekend gemaakte Griekse reder voor $ 10,5 miljoen. Veel Griekse reders verkopen momenteel hun oudere bulk-schepen. De Griekse reder Diligent verkocht de Nordic Bulker 2 (28.500 dwt, 2002) voor $ 5,8 miljoen.

1 / 1
De Navios Serenity is voor ruim $ 10 miljoen verkocht.

De Navios Serenity is voor ruim $ 10 miljoen verkocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook