Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Jargon

Het was de afgelopen weken op maritiem gebied een heksenketel voor verslaggevers. Door zwaar weer schepen in nood, dekladingen gingen verloren. Zoals laatst weer die containers, waardoor geijkte routes van schepen onder een vergrootglas kwamen te liggen. En dan had je natuurlijk nog dat containerschip dat, onhandig voor de wereldeconomie, overdwars kwam te liggen in een nauw kanaal door de grootste zandbak ter wereld. Het journaille heeft het maar druk gehad, vermoed ik zo.

1 / 1
Een grote boot in slecht weer.

Een grote boot in slecht weer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • zwarekees

    Dat zal even wennen worden…

  • R.J. Haan

    Op de zeevaart school is het geen hut meer maar een kamer.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook