Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Je faalt pas als je stopt met proberen

ZWIJNDRECHT

Werken bij Koninklijke BLN-Schuttevaer verveelt nooit. Ik vraag mij weleens af of er banen zijn die zo afwisselend en roerig zijn als deze. Succes en teleurstellingen wisselen elkaar voortdurend af. Als we blij zijn omdat we iets moois of zinvols hebben kunnen bereiken voor u, wordt dit korte tijd later tenietgedaan door tegenvallers of nieuwe problemen.

1 / 1
BLN Marleen_Buitendijk_nautisch_technisch_&_infra vierkant 2

BLN Marleen_Buitendijk_nautisch_technisch_&_infra vierkant 2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Bikkel

    Misschien eens transparantie(gelijk speelveld) tussen de verlader en binnenvaartondernemer proberen?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook