Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Goede tijden voor kleinere bulkschepen

ROTTERDAM

Aan de andere kant van de wereld, Australiƫ, is het slechte weer spelbreker. Als gevolg van zware regenval verloopt de overslag in Newcastlehaven moeizaam. Inmiddels is het aantal wachtende schepen daar opgelopen tot 41.

1 / 1
De Eneos Breeze werd verkocht voor $ 23 miljoen.

De Eneos Breeze werd verkocht voor $ 23 miljoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook