Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Volledig elektrische pont voor Deventer

DEVENTER

Geert Scheers (76) stapte in 1960, 16 jaar oud en net van school, aan boord van het sleepbootje van zijn vader. Twee jaar later nam hij de Deventer veerdienst over, mét dochter Dinie van de voormalige pontschipper Roelof van Wijhe. Bijna zestig jaar later ligt er een nieuw vlaggenschip voor de wal bij Rederij Thuishaven, zijn derde pont, de 100% elektrische Stad Deventer E.

1 / 1
De elektrische pont Stad Deventer E. Foto Rederij Thuishaven

De elektrische pont Stad Deventer E. Foto Rederij Thuishaven

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook