Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Smartphone

Het zit er weer op! Na ruim vier maanden (mijn termijn liep wat uit vanwege de coronaperikelen) staat dan nu toch de aflossing gepland. Daarvoor moeten we wel even uitwijken naar Busan in Korea omdat bemanningen wel vanuit Korea naar huis mogen vliegen, maar niet van huis naar het schip in Korea. Dus hebben we onze aflossers eerst moeten oppikken in Japan. Via Japan mogen bemanningen wel aan boord komen, maar weer niet van het schip naar huis… Ik ben intussen de logica in de coronamaatregelen volledig kwijt.

1 / 1
Coronatestlocatie in Busan. Iedereen moet een Koreaanse simkaart installeren en dat valt niet mee.

Coronatestlocatie in Busan. Iedereen moet een Koreaanse simkaart installeren en dat valt niet mee.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • elzinga

    Stapelgek, en de instanties zoals reders ver, kapt ver, itf, doen niks feitelijks en zijn lekker aan het teams vergaderen van uit huis. Een groeiende tweedeling tussen werkende mensen en teams vergader dieren zu hause.

  • Seuter

    Tja, veiligheid. Ondertussen voeren ze dus met veel te veel mensen aan boord, met misschien te weinig reddingsmiddelen beschikbaar… Om wille van de corona-veiligheid.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook