Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Treinen en auto’s met gemak te water

AMSTERDAM

Een binnenvaartschip op een trein takelen, dat zal niet lukken. Andersom kan wel. Transportmiddelen en andere projectladingen nemen regelmatig de waterweg. Het maakt binnenvaartschepen tot de Jerommekes van het Europese transport.

1 / 1
Trein wordt een schip opgetakeld. (Foto Cor Timmerman)

Trein wordt een schip opgetakeld. (Foto Cor Timmerman)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook