Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Michelin gaat banden vervoeren met vrachtzeiler Neoline

NANTES

Na autofabrikant Renault, Manitou vorkheftrucks en Beneteau Jachtbouw heeft ook Michelin een overeenkomst gesloten met rederij Neoline om vanaf 2023 haar banden onder zeil over de Atlantische oceaan te laten transporteren. In 2018, toen het contract met Renault werd bekendgemaakt, werd nog van een startdatum in 2021 uitgegaan.

1 / 1
Artist's impression van het laden van Manitou machines in de zeilende NeolineR, zoals dat vanaf 2023 de bedoeling is. (Foto Neoline)

Artist's impression van het laden van Manitou machines in de zeilende NeolineR, zoals dat vanaf 2023 de bedoeling is. (Foto Neoline)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook