Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Wijngaarden moet gewonde stuurman schade vergoeden

DEN HAAG

De rechtbank in Rotterdam heeft rederij Van Wijngaarden Marine Services veroordeeld tot betaling van een schadevergoeding aan een werknemer. De man was eerste stuurman op de sleper Dinteloord en raakte 17 september 2018 ernstig gewond bij een ongeval in de buurt van de Falklandeilanden.

1 / 1
De Dintelstroom was in 2018 aan het werk bij de Falklandeilanden toen het aan dek verschrikkelijk mis ging.

De Dintelstroom was in 2018 aan het werk bij de Falklandeilanden toen het aan dek verschrikkelijk mis ging.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • ignace

    Even voor de redactie het schip heet Dintelstroom.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook