Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal Bodewes levert Elisabeth K op aan K&T Holland

MARTENSHOEK

Royal Bodewes in Martenshoek heeft vrijdag 12 maart de Elisabeth K opgeleverd in de Eemshaven. Eerder die week werd het 22 januari te water gelaten schip (bouwnummer 734) door de sleepboten Gruno III en Gruno IV, met aan het roer vader en zoon Jan en Fons Bijma, uitgehaald bij de werf.

1 / 1
Onderweg naar Delfzijl passeert de Elisabeth K. de Wijnne Barendscoaster Lady Nora. (Foto Henk Zuur)

Onderweg naar Delfzijl passeert de Elisabeth K. de Wijnne Barendscoaster Lady Nora. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook