Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Jubelstemming op Atlantische routes

ROTTERDAM

De supramaxen en panamaxen beleven op de Atlantische routes inkomsten die in vele jaren niet werden gezien. De huren voor de panamaxen liggen intussen in de buurt van $ 20.000 per dag. Ook voor reizen vanaf de Verenigde Staten met sojabonen naar China zijn de vrachtprijzen hoog. Wel zijn de olieprijzen weer aan het stijgen, wat voor de scheepvaart een tegenvaller is.

1 / 1
MSC heeft recent onder meer de Voronezh (1728 teu, 2006) aangekocht.

MSC heeft recent onder meer de Voronezh (1728 teu, 2006) aangekocht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook