Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Inhaalslag of blijvend achter de feiten aanlopen

ZWIJNDRECHT

Natuurlijk waren we blij met 100 miljoen euro voor vaarwegonderhoud. Dat neemt niet weg dat de schippers op het water er nog altijd niet veel van merken. Dat maakt ons als branchevertegenwoordiging extra alert. Kunnen we iets doen om samen met de vaarwegbeheerder de onderhoudsstremmingen in goede banen te leiden? Is het een geplande stremming of een storing? Samenwerken met de vaarwegbeheerder werkt vaak beter, maar er kunnen ook tegenstrijdige belangen zijn.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook