Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Bijzonder lidmaatschap

ZWIJNDRECHT

Door de corona-pandemie zijn het afgelopen jaar veel dingen niet doorgegaan. Waaronder de jaarvergaderingen in december van onze Schuttevaer-afdelingen Terneuzen en Zeeuwse Delta. Jammer, maar hiervoor in de plaats hadden we de online Roadtrip via Youtube, die ons langs alle regio’s meenam en liet zien waar mee we zoal bezig zijn door het hele land. Alleen de uitreiking van de jubileum-speldjes lieten we doorgaan en dat leverde deze keer een bijzondere ontmoeting op.

1 / 1
Piet Steendijk is 75 jaar lid van Koninklijke BLN-Schuttevaer, maar heeft beroepsmatig nooit iets met de binnenvaart te maken gehad. Foto Ko Geluk

Piet Steendijk is 75 jaar lid van Koninklijke BLN-Schuttevaer, maar heeft beroepsmatig nooit iets met de binnenvaart te maken gehad. Foto Ko Geluk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • deamer

    Mooi verhaal.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook