Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Duimen dat nieuwbouwgolf nog even uitblijft

ROTTERDAM

Er zijn steeds meer tekenen van herstel in de droge-ladingmarkt. Zo verwacht nu ook Precious Shipping betere tijden. Gunstig is dat er weinig nieuwbouwschepen worden besteld. Als de oudste schepen dan naar de sloop gaan en langzaam varen weer populair wordt, dan kunnen betere vrachten haast niet uitblijven. Het aantal reders dat inderdaad in zo’n scenario gelooft groeit snel. Zo ook de eigenaar van Golden Ocean, Frederiksen. Frederiksen kocht recentelijk 18 droge-ladingschepen van Hemen Holding voor $ 752 miljoen.

1 / 1
De Thaise droge-ladingrederij Precious Shipping rekent op mooie jaren.

De Thaise droge-ladingrederij Precious Shipping rekent op mooie jaren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook