Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Marine-officieren Nigeria collaboreren met piraten

Abuka

De nieuwe hoogste baas van de Nigeriaanse marine heeft een zero tolerance beleid afgekondigd voor officieren die worden betrapt op samenwerking met piraten, kidnappers, drugssmokkelaars economische saboteurs (oliedieven) en andere crminelen. Admiraal Zubairo Gambo zei dat gedurende zijn periode van leiderschap de regels zullen worden aangescherpt. Er gingen al geruime tijd verhalen dat op bepaalde…

1 / 1
De nieuwe hoogste baas van de Nigeriaanse marine heeft een zero tolerance beleid afgekondigd voor officieren die worden betrapt op samenwerking met piraten

De nieuwe hoogste baas van de Nigeriaanse marine heeft een zero tolerance beleid afgekondigd voor officieren die worden betrapt op samenwerking met piraten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook