Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeegaande chartervloot schuilt en broedt nieuwe plannen uit

HARLINGEN

De Nederlandse tallships moesten vorig jaar maart plotseling van heinde en verre met hun passagiers thuiszeilen vanwege de corona-pandemie. Het zomerseizoen bracht voor de reders en kapiteins weinig goeds. Hoe hielden ze dat vol en wat zijn hun plannen voor het komende seizoen?

1 / 3
De Bark Europa kiest zee tijdens een tallship-race in betere dagen. (Foto's Peter Fokkens)

De Bark Europa kiest zee tijdens een tallship-race in betere dagen. (Foto's Peter Fokkens)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook