Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Joelende dolfijnen

Het is even na negenen ’s morgens op mijn wacht. De zon schijnt als een gek, de wind houdt zich koest waardoor de zee zich nagenoeg rimpelloos uitstrekt in alle richtingen, zover het oog reikt. We zijn alleen. Geen ander schip trekt haar spoor door het traag bewegende oppervlak van de Pacific. Omdat de reis al lang duurt is het meeste papierwerk gedaan en kan ik me zo nu en dan overgeven aan wat het best kan worden omschreven als: gelukzalig een beetje oost-west kijken.

1 / 1
In de loop der jaren is het spel van dolfijnen veranderd.

In de loop der jaren is het spel van dolfijnen veranderd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook