Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Droefenis in tankvaart

ROTTERDAM

De vrachttarieven voor capesizers dalen al met de aankomende viering van het Chinese Nieuwjaar. En zullen nog wel verder dalen. De Australische havens sloten vanwege slecht weer. In Braziliƫ daalde het ladingaanbod. De congestie in de Chinese havens helpt ook niet. Meer dan 50 droge-bulkschepen wachten op een losplaats.

1 / 1
De 304.000 dwt metende VLCC Eurodestiny uit 2003 is afgevoerd naar een Indiaas sloopstrand.

De 304.000 dwt metende VLCC Eurodestiny uit 2003 is afgevoerd naar een Indiaas sloopstrand.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook