Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rivieren, Kanalen & Meren: Temptation naar Roemenië verkocht

ROTTERDAM

Deze rubriek geeft een overzicht van de mutaties van de Nederlandse binnenvaartvloot. Wij gaan uit van gegevens van machinefabrieken, werven, sloperijen, instanties en talloze mensen die de binnenvaart een warm hart toedragen. Daarnaast putten wij uit eigen bestanden voor (historische) gegevens en uiteraard uit boeken, tijdschriften en weekbladen. Helaas zijn deze gegevens niet altijd juist, dus mocht u opmerkingen hebben, schroom dan niet deze via de redactie van Weekblad Schuttevaer door te geven.

1 / 2
De verkoop van de Temptation naar Roemenië is inclusief parkeerterrein. (Foto A.M. van Dijk)

De verkoop van de Temptation naar Roemenië is inclusief parkeerterrein. (Foto A.M. van Dijk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • rwslelystad

    Leuk! Die mutaties.

    Ik mis ze in het blaadje van vereniging de binnenvaart tegenwoordig.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook