Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Bij werfkeuze komt gevoel kijken’

ROTTERDAM

Een breed gedragen idee onder schippers is dat scheepswerven in het oosten van het land goedkoper én beter zijn. In hoeverre komt dit overeen met de ervaring van willekeurige schippers? We belden er een paar op.

1 / 1
De Wendy Dua op de helling bij Scheepswerf Gebr. Kooiman in Zwijndrecht. (Privéfoto John Verboom)

De Wendy Dua op de helling bij Scheepswerf Gebr. Kooiman in Zwijndrecht. (Privéfoto John Verboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook