Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Column BLN-Schuttevaer: Kan Rijkswaterstaat enorme opdracht aan?

ZWIJNDRECHT

Het nieuwe jaar is alweer een week of 4 oud en het werk als vanouds op stoom. We moeten helaas nog steeds van huis uit aan de slag. Het gaat prima, alles kan, maar de contacten die je onder normale omstandigheden hebt, moeten we nog langer missen. Dat is wel duidelijk. Laten we vooral positief blijven, we kunnen u, de leden, tenminste van dienst zijn op alle fronten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook