Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Plasma snijbank geeft Shipyard Millingen ongekende mogelijkheden

MILLINGEN AAN DE RIJN

Op de helling van Shipyard Millingen staat een voormalig koppelverband. Het achterschip en de woning zijn verdwenen en het schip heeft een nieuwe kop gekregen. Hiermee is dat deel van het koppelverband verandert in een duwbak. Het laat precies zien waar Shipyard Millingen sinds de fusie met scheepswerf Gelria uit Nijmegen in staat is. Van reparatiewerf tot een allround-werf.

1 / 1
Adjunct-directeur Martijn van Haaren en bedrijfsleider Bas van der Weegen van Shipyard Millingen voor de kop van wat eerst nog een koppelverband was. (Foto Erik van Huizen)

Adjunct-directeur Martijn van Haaren en bedrijfsleider Bas van der Weegen van Shipyard Millingen voor de kop van wat eerst nog een koppelverband was. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook