Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Uitgassen!

Na twee weken bijna dagelijks inklaringsformulieren te hebben ingevuld, ondertekend, gescand en weer teruggestuurd naar onze agent, zijn we er bijna. Balboa, waar we op de rede gaan bunkeren, een deel van de bemanning wisselen en verse proviand en nog wat spullen aan boord nemen die de rederij heeft gestuurd. Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden wat autoriteiten willen weten wanneer er een schip slechts voor een paar uur op de rede verblijft.

1 / 1
Proviandering aan bakboord.

Proviandering aan bakboord.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • zwarekees

  Dank voor de reacties, ik ben nog niet uitgeschreven!

 • R.D. Schaik

  jij hebt het nog niet verleerd,ouwe.

 • awbijlsma

  In Turkije kwam de fumigation officer ook langs en daar wilden ze de hele brug en accomodatie desinfecteren en het moest 500 euro kosten. Toen ik duidelijk maakte dat ik dat niet wilde was het ook goed zolang ik mijn klauw maar onder het papiertje zette. Uiteindelijk is het gewoon een centenkwestie en krijg je een verklaring dat het schip is gedesinfecteerd.

 • walthie

  Gaaf en hilarisch verhaal Kees!

 • j.hagens

  Dank u wel voor dit leuke artikel, ik en ik denk vele met mij blijven u volgen.
  Veel sterkte.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook