Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rivieren, Kanalen & Meren: tanker Piz Ela vaart bij Nova Ship BV

ROTTERDAM

Deze rubriek geeft een overzicht van de mutaties van de Nederlandse binnenvaartvloot. Wij gaan uit van gegevens van machinefabrieken, werven, sloperijen, instanties en talloze mensen die de binnenvaart een warm hart toedragen. Daarnaast putten wij uit eigen bestanden voor (historische) gegevens en uiteraard uit boeken, tijdschriften en weekbladen. Helaas zijn deze gegevens niet altijd juist, dus mocht u opmerkingen hebben, schroom dan niet deze via de redactie van Weekblad Schuttevaer door te geven.

1 / 1
De Piz Ela (070.01829), verhuisde naar Dordrecht. (Foto J. Schirsching)

De Piz Ela (070.01829), verhuisde naar Dordrecht. (Foto J. Schirsching)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Leuk dat dit artikel weer terug is, nu horten en stoten nog, geeft altijd stof tot spreken en een steuntje in de rug bij Hermotoriseren.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook