Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Merkbaar meer vraag naar zand en grind

HARDINXVELD-GIESSENDAM

Het nieuwe jaar begon voor Marinus (37 jaar) en Arianne (34 jaar) Heuvelman met een kapotte keerkoppeling. Niet echt fijn. De Mirage ligt dan ook alweer een paar dagen op de werf in Hardinxveld te wachten op onderdelen. Financieel gezien was 2020 een goed jaar en voor het schippersechtpaar heeft de Coronacrisis nog geen al te ernstige gevolgen gehad. Zo genoten ze tijdens de eerste lockdown juist van het samen varen met de drie kinderen.

1 / 1
Matroos Celso, Arianne en Marinus Heuvelman op de brug van de Mirage. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Matroos Celso, Arianne en Marinus Heuvelman op de brug van de Mirage. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook