Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Suikerbieten

Dat de scheepvaart soms verbaast met nieuwe innovaties is bekend. Laatst nog las ik in de krant dat artikel over de Mayflower, de volledig zelfstandig varende trimaran die de oceaan gaat oversteken. Doordat de techneuten die dit scheepje ontwierpen niet langer werden ‘afgeleid’ door futiele zaken als ‘eten, sanitaire voorzieningen en slapen’ – er zit toch geen hond meer aan boord – konden ze zich eindelijk ‘concentreren op de mechanica en functie van het schip’.

1 / 1
Geen lastige mensen meer aan boord.

Geen lastige mensen meer aan boord.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook