Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Spannende week op de Bonafide

WERKENDAM

Schipper Jaap Remmelzwaal (38 jaar) en zijn zoon Damian (9 jaar) hebben een spannende week achter de rug op de Bonafide. Terwijl ze leeg van Genk in de afvaart naar Munnikenland varen, passeren ze bij het veer tussen Baarlo en Steyl een stuurloos binnenvaartschip. Jaap probeert de schipper te hulp te schieten, terwijl zijn zoon alles filmt vanuit de stuurhut.

1 / 2
HVK732 bona fide

HVK732 bona fide

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook