Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Fryslân zoekt werk voor kleinere binnenvaart

Drachten

Provincie Fryslân en acht gemeenten, die zich hebben verenigd in Frisian Ports, bundelen hun belangen op het gebied van havens en vaarwegen. De gemeente Smallingerland, met de provincie en de Maritieme Academie als partners in het Interreg-project Inland Waterway Transport Solutions (IWTS), werkt met het bedrijfsleven in Drachten concreet aan retourladingen per schip.

1 / 1
In Drachten werd oud-schipper Oosterveen gehuldigd. Hij begon 50 jaar geleden als lid van de Schuttevaer-afdeling IJsseldelta-Zwartewater en was in zijn verenigingsloopbaan ook negen jaar bestuurslid van de afdeling Amsterdam. Oosterveen vierde zijn 50-jarig jubileum als lid van Koninklijke Schuttevaer in de afdeling Noord-Nederland. Afdelingsvoorzitter Marjan van der Aart speldde hem het jubileumspeldje op en onderstreept de hulde met een bos bloemen.  (Foto Dirk van der Meulen)

In Drachten werd oud-schipper Oosterveen gehuldigd. Hij begon 50 jaar geleden als lid van de Schuttevaer-afdeling IJsseldelta-Zwartewater en was in zijn verenigingsloopbaan ook negen jaar bestuurslid van de afdeling Amsterdam. Oosterveen vierde zijn 50-jarig jubileum als lid van Koninklijke Schuttevaer in de afdeling Noord-Nederland. Afdelingsvoorzitter Marjan van der Aart speldde hem het jubileumspeldje op en onderstreept de hulde met een bos bloemen. (Foto Dirk van der Meulen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • M. de Boer

    Was voor dit soort activiteiten niet ook de B.V.B. opgericht om lading in de schepen te krijgen?

Lees ook