Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

EVdB: Niemann treedt af, toeteren gaat door

KEULEN

Christian Niemann, eerste voorzitter van de Keulse ligplaatsenactiegroep Europäische Vereinigung der Binnenschiffer (EVdB), is 4 mei afgetreden. In een verklaring in de Facebookgroep van de EVdB geeft hij aan dat de meningsverschillen in het bestuur over de financiën ten grondslag lagen aan zijn besluit. De vereniging was 13 april pas officieel opgericht.

1 / 1
De EVdB gaat verder zonder Christian Niemann (tweede van links). Links naast hem Iris Rutjes-Felsecker, rechts van de afgetreden voorzitter: Iris Klinkenberg, Franziskus Schramm, Jürgen Collée en Helge Berger. (Archieffoto Facebook  / EVdB)

De EVdB gaat verder zonder Christian Niemann (tweede van links). Links naast hem Iris Rutjes-Felsecker, rechts van de afgetreden voorzitter: Iris Klinkenberg, Franziskus Schramm, Jürgen Collée en Helge Berger. (Archieffoto Facebook / EVdB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook